Θέλω να αγοράσω ένα ΜΙΝΙ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ τι πρέπει να προσέξω;

Miniature Schnauzer

Θέλω να αγοράσω ένα Μίνι Σνάουτσερ τι θα πρέπει να προσέξω;

Πριν σας απαντήσει κάποιος άλλος στο ερώτημα αυτό το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απαντήσετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας και να ξεκαθαρίσετε αν ψάχνετε ένα πραγματικά καθαρόαιμο Μίνι Σνάουτσερ ή αν αυτό είναι κάτι που δεν σας απασχολεί καθόλου και θα αγοράζατε ακόμα και κάποιο κουτάβι που απλά θα του μοιάζει αλλά δεν θα είναι και δεν θα γίνει ποτέ καθαρόαιμο Μίνι Σνάουτσερ.

Όμως από τη στιγμή που έχετε μπει στην διαδικασία αυτή θα πρέπει από την αρχή, ακόμα και από το στάδιο της αναζήτησης και της διαδικασίας λήψης αποφάσεων, να γνωρίζετε αρκετά πράγματα και τα βασικότερα όλων είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε και που δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να κάνετε.

Γιατί ένα κουτάβι δεν φτάνει μόνο να είναι όμοιο μορφολογικά αλλά πρέπει απαραίτητα να έχει και τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε φυλής και να είναι απαλλαγμένο από κληρονομικές ασθένειες.

Για αυτό πρώτα και κύρια αυτό που πρέπει εμείς να σας πούμε, είναι από πού να μην αγοράσετε ένα Μίνι Σνάουτσερ......

Διαβάστε περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για αυτά που πρέπει να προσέξετε στο άρθρο: Οδηγός αγοράς - Από πού να αγοράσω Μίνι Σνάουτσερ;


Miniature Schnauzer
Ιουλίου 6, 2022
0