ΜΙΝΙ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ περιγραφή και χαρακτηριστικά της φυλής.

Miniature Schnauzer

Τα Μίνι Σνάουτσερ είναι εξαιρετικά έξυπνα σκυλιά επομένως θα χρειαστούν πολλή πνευματική διέγερση για να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους να εξερευνήσουν και να μάθουν. Αυτό συνεπάγεται πως οι ιδιοκτήτες Μίνι Σνάουτσερ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να προσφέρουν στον πανέξυπνο μικρό τους φίλο πολλή πνευματική άσκηση καθώς και σωματική άσκηση.

Η ψυχική διέγερση είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής του Μίνι Σνάουτσερ. Ακόμη και εμείς ως άνθρωποι αν δεν έχουμε πολλά και σωστά ερεθίσματα στη ζωή μας βαριόμαστε και στενοχωριόμαστε και στη χειρότερη μορφή μπορεί να γίνουμε καταθλιπτικοί.

Το Μίνι Σνάουτσερ ανήκει σε μια ράτσα με πολλή ενέργεια οπότε κρατήστε το μυαλό του και το σώμα του ενεργά γιατί διαφορετικά θα βαρεθεί και θα αρχίσει να γίνεται πραγματικά άτακτο.

Τα Μίνι Σνάουτσερ αρχικά δημιουργήθηκαν για να σκοτώνουν παράσιτα σε φάρμες επομένως πρέπει να εκπληρώσουν το ένστικτό τους να κυνηγούν και να κυνηγούν όπως όλα τα σκυλιά με πολλούς τρόπους μέσω εκπαίδευσης και άλλες δραστηριότητες.

Επειδή έχει έντονο το ένστικτο καταδίωξης δεν πρέπει ποτέ να το αφήσετε χωρίς λουρί επιτήρησης και να το αφήσετε να παίζει σε χώρους που δεν είναι περιφραγμένοι.

Σε ένα Μίνι Σνάουτσερ ταιριάζει πολύ η ζωή σε διαμέρισμα αρκεί να του παρέχονται καθημερινές βόλτες και συχνές ευκαιρίες παιχνιδιού. Ασκήστε το Μίνι Σνάουτσερ τακτικά αλλά μην το παρακάνετε στην αρχή. Ενσωματώστε αυτή τη ρουτίνα της διασκέδασης στο πρόγραμμά σας ειδικά από τη στιγμή που αυτή προσθέτει τόσα πολλά στη συνολική ευημερία και στην ψυχική υγεία του κουταβιού σας.

Διαβάστε περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για αυτά που πρέπει να γνωρίζετε στο άρθρο: Μίνι Σνάουτσερ. Χαρακτήρας και χαρακτηριστικά.


Miniature Schnauzer
Μαΐου 27, 2022
0