ΜΙΝΙ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ ένας αφοσιωμένος και παιχνιδιάρης σύντροφος.

Miniature Schnauzer

Το Μίνι Σνάουτσερ είναι ένας τρομερά αφοσιωμένος και πάρα πολύ παιχνιδιάρης σκύλος που θα σας μαγέψει με τη συμπεριφορά του και δεν θα σας αφήσει ούτε για μια στιγμή να βαρεθείτε.

Ακόμα και αν κάποιες στιγμές γίνει λίγο επίμονος και ενοχλητικός θα γεμίσει το σπίτι σας με χαμόγελα και χαρά αφού θα θέλει πρωταγωνιστεί παντού και να κλέβει την παράσταση με τις αντιδράσεις του και τα καπρίτσια του.

Αν και το Μίνι Σνάουτσερ αγαπά την οικογένεια και απολαμβάνει τον χρόνο μαζί τους μπορεί να μείνει μόνο στο σπίτι για ένα μέρος της ημέρας χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία αλλά με αρκετή άσκηση κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας. Χωρίς αρκετή άσκηση και εκτόνωση το Μίνι Σνάουτσερ μπορεί να διαμαρτύρεται γαυγίζοντας και να γίνει ενοχλητικό ή να προκαλέσει ζημιά σε έπιπλα και άλλα αντικείμενα του σπιτιού και αυτό γιατί η πλήξη του μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές συμπεριφορές.

Επειδή το Μίνι Σνάουτσερ είναι γνωστό για την παιχνιδιάρικη φύση του διάφορα συμμετοχικά παιχνίδια μπορούν να βοηθήσουν στο να παραμένει αυτός ο ζωηρός μικρούλης διαρκώς χαρούμενος και σε καλή κατάσταση και να κάνει την συμβίωση σας μαζί με τον νέο σας φίλο πραγματικά εξαιρετική.

Διαβάστε περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για αυτά που πρέπει να γνωρίζετε στο άρθρο: Γιατί Μίνι Σνάουτσερ;


Miniature Schnauzer
Μαΐου 3, 2022
0