Αγορά κουταβιού ΜΙΝΙ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ.

Miniature Schnauzer

Η επιλογή να φέρεις ένα καθαρόαιμο κουτάβι Μίνι Σνάουτσερ στην καθημερινότητα σου και να αποκτήσεις αυτόν τον τετράποδο σύντροφο στη ζωή σου είναι ξεκάθαρα μια συναρπαστική διαδικασία.

Όμως ένα καθαρόαιμο κουτάβι Μίνι Σνάουτσερ δεν θα το βρεις σε καμιά αγγελία εμπόρου σε κανένα ράφι επαγγελματία σε καμιά βιτρίνα μαγαζιού και σε καμιά αυλή γείτονα φίλου ή γνωστού.

H πλειοψηφία εισάγει Μίνι Σνάουτσερ από παράνομα μαζικά εκτροφεία που δεν είναι υγιή και καθαρόαιμα απλώς τηρούν τους νόμους εισαγωγής εμπορευμάτων, να έχουν microchip διαβατήριο και βιβλιάριο και παρουσιάζουν αυτά τα απαιτούμενα από το νόμο έγγραφα εισαγωγής ως παροχή στον αγοραστή, αλλά αν τους ρωτήσεις για παράδειγμα που είναι το γενεαλόγιο τους θα σου πουν πως εγγυώνται οι ίδιοι για το κουτάβι που θα σου φέρουν και αν δεν σου βγει καλό τότε θα το πάρουν πίσω και θα σου δώσουν κάποιο άλλο. Μάλλον το ανάλογο ράφι στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους είναι γεμάτο από τέτοια προϊόντα.

Όμως η υπεύθυνη και σωστή εκτροφή συνεπάγεται πολύ περισσότερα από το να κάνεις τον μεσάζοντα σε κουτάβια που παράγονται μαζικά στο εξωτερικό ή απλά να βάλεις δύο σκυλάκια μαζί για να ζευγαρώσουν και να βγάλεις εσύ ένα έξτρα εισόδημα για τα έξοδα του σπιτιού.

Αν ψάχνετε για ένα καθαρόαιμο Μίνι Σνάουτσερ το μόνο μέρος που πρέπει να πάτε είναι ένας επίσημος εκτροφέας. Αυτός είναι το άτομο που θα είναι πάντα εκεί για εσάς είτε βρισκόσαστε στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης είτε όχι. Υπάρχουν πολλές σημαντικές διαφορές μεταξύ του επίσημου εκτροφέα Μίνι Σνάουτσερ και όλων των προηγούμενων σε όλα εκτός ίσως από τα χρήματα αφού έχουν φτάσει πια να πουλάνε τα κουτάβια αυτά στην ίδια τιμή η και ακόμα ακριβότερα με τα καθαρόαιμα κουτάβια που έχει μόνο ένας επίσημος εκτροφέας και κανένας άλλος.

Αυτές οι διαφορές είναι σημαντικές και πολυάριθμες......

Διαβάστε περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για αυτά που πρέπει να προσέξετε στο άρθρο: Οδηγός αγοράς - Η σωστή επιλογή για την αγορά Μίνι Σνάουτσερ.


Miniature Schnauzer
Μαρτίου 24, 2022
0